Ambassadeur benadrukt uw bijdrage als sponsor

De Spaanse ambassadeur is bijzonder trots op het stukje Spanje dat al 50 jaar in Eindhoven aanwezig is. 'Graag wil ik benadrukken dat uw bijdrage als sponsor voor het Tunafestival van groot belang is. Mede dankzij de sponsoring is het mogelijk om steeds weer een evenement van grote omvang en muzikale klasse te organiseren.' Lees hier de gehele tekst.

Als sponsor kunt u kiezen uit verschillende sponsorpakketten die voor het Tunafestival zijn samengesteld. Wellicht is een van de pakketten ‘Hoofdsponsor’, ‘Diamant’, ‘Goud’, ‘Zilver’, ‘Brons’ of ‘Amigo de Tuna’ iets voor u. Zo kunt u naar eigen keuze en wensen een bijdrage leveren aan dit muzikale weekend. Meer informatie over de inhoud van deze pakketten is te vinden in het sponsorboekje.


Tunafestival 2016 Sponsorboekje

Als u interesse heeft in sponsoring, of u meer informatie wilt ontvangen, kunt u vrijblijvend contact opnemen met Willem Burger via w.t.c.burger@gmail.com, bellen naar 06 541 470 93 of het contactformulier invullen op deze pagina.

Wilt u wel het Tunafestival steunen, maar is een sponsorpakket niet wat u zoekt? Wellicht is Vriend van het Tunafestival worden dan iets voor u. Meer informatie hierover is te vinden op deze pagina.