Vrienden van het Tunafestival

Al jaren lang wordt het Tunafestival georganiseerd op de Markt in Eindhoven. Om de toegang van elk festival gratis te kunnen houden, zijn veel sponsorbijdragen nodig. Dit kan door het Tunafestival officieel te sponsoren. Als offici├źle sponsor heeft u diverse voordelen afhankelijk van het sponsorpakket dat u kiest. Meer informatie hierover is te vinden op deze pagina.

Wanneer een sponsorpakket niet is wat u zoekt, maar u wel het Tunafestival wilt steunen, kunt u ook 'Vriend van het Tunafestival' worden. Als 'Vriend van het Tunafestival' ontvangt u regelmatig via e-mail het laatste nieuws omtrent de organisatie van het Tunafestival en de Noche de Tuna. Ook worden 'Vrienden' soms extra verwend tijdens of na het festival. Zo worden bijvoorbeeld vaak bij de Noche de Tuna een aantal plaatsen beschikbaar gesteld voor 'Vrienden' om mee te eten met de aanwezige Tunas. Een unieke kans om te genieten van een erg gezellige en muzikale aangelegenheid onder het genot van een goede maaltijd.

U kunt 'Vriend van het Tunafestival' worden door onderstaand machtigingsformulier te downloaden en ondertekend per post of email terug te sturen. Hiermee doneert u jaarlijks een bijdrage aan de organisatie van het Tunafestival en de Noche de Tuna.

Aanmeldingsformulier Vriend van het Tunafestival

Stichting Certamen de Tunas
t.a.v. Vrienden van de Tuna
Jan de VriesLaan 9
5674 WB Nuenen
@: vrienden@tunafestival.nl

Eenmale sponsorbedragen zijn, uiteraard, ook van harte welkom!
Deze kunt u overmaken naar:
NL09 RABO 0120 3170 44 t.n.v. Stichting Certamen de Tuna

Zorgt ook u ervoor dat zowel het Tunafestival als de Noche de Tuna ieder jaar weer georganiseerd kunnen worden?